餐厅: Tosca di Angelo
资讯:

2021-11-02 3306 浏览
为咗食尽美食嘅闺蜜,做咗好多research之后终于揾到呢间餐厅同佢庆祝生日。米芝莲一星果然名不虚传,环境食物服务态度都一流。上每一道菜都会有专人为你介绍用咗啲咩食材同埋煮法,虽然有一半都系听唔明,但卖相同味道我都已经非常满意!😍最欣赏就系除咗酒以外,佢仲有有机果汁选择,而且都系特别嘅味道,仲会好似叫红酒咁,俾你试饮一啖先,好味先至再斟俾你😆午餐我哋叫咗四个course嘅lunch,包括头盘两个主菜同一个甜品,订位同佢讲系庆祝生日嘅话佢仲有特别安排,而我闺蜜都好满意,食得好开心!最冇得输嘅当然就系喺102楼半空中过咗一个快乐又满足嘅lunch time!另外值得一提嘅就系Ritz-Carlton嘅staff全部都好Nice,就算餐厅外嘅staff见我哋早到咗,都介绍咗我哋去Golden Corridor度打卡影相! 真系好想试埋佢哋𠮶dinner同afternoon tea!