2021-05-19 298 浏览
自从上次试过依间后,真系返寻味🥰所以依排再次约朋友到尖沙咀回味🤤 特别系佢嘅寿司 食过咁多间日本寿司嘅我依然觉得依间水准系排名第一🤩 weekend黎真心正!推介星期日黎chill一下!讲到服务依然都非常出色👍🏻 服务态度良好 又会向我哋推介近排嘅新菜式 🥘并会问我哋嘅意见 对客人非常良好😬 而环境亦都非常之舒服 枱櫈唔会话迫同埋舒适😌 而整体嘅气氛好适合朋友聚餐 另外佢都有出面嘅位坐 不过依排就比较热啦所以我哋都系坐返里边😬我哋今次点咗两个菜式同埋两杯嘢饮❤️手握寿司定食8贯 🍣($188)✨三文鱼、三文鱼子、油甘鱼、带子、吞拿鱼、海胆、比目鱼裙边、卷物 另外定食配有乌冬 🍲每一件寿司都非常新鲜即场现整 而件件都非常精致 摆盘亦都非常之靓✨ 佢哋最特别嘅就系用赤醋 赤醋令成件寿司非常开胃 少少酸微微嘅感觉另外带有微微酒香🤤 而我最钟意嘅就系海胆寿司 海胆好容易唔好食 但系呢度嘅海胆非常鲜甜🥰 另外佢嘅吞拿鱼 油甘鱼 质感细腻入口即溶🤪 呢度寿司嘅质素非常好亦都系我食过以来最好味嘅❤️西班牙海鲜焗饭🥘 ($328)依个系限定嘅菜式, 店员十分推介🌟虽然望到价钱会觉得有少少贵 但系嚟到之后你

我哋今次点咗两个菜式同埋两杯嘢饮❤️

手握寿司定食8贯 🍣($188)
另外定食配有乌冬 🍲

呢度寿司嘅质素非常好亦都系我食过以来最好味嘅❤️

西班牙海鲜焗饭🥘 ($328)
依个系限定嘅菜式, 店员十分推介🌟
虽然望到价钱会觉得有少少贵 但系嚟到之后你会觉得完全值得😬  佢哋完全唔悭料 海鲜(龙虾🦞、青口、蚬肉、虾🦐)都非常之多同大 质素亦唔差 依然可以保持到佢哋鲜甜嘅味道❣️ 特别龙虾肉质好好👍🏻 而饭都有有少少饭焦令整体嘅口感升华✨ 整体都非常出色

Open Bev🍹($68)
呢杯嘢饮比多好多惊喜我哋 首先嚟到嘅时候已经见到菠萝🍍 但入口嘅时候你会发现一啲都唔简单 佢有少少姜味提升味蕾 另外里面亦包含好多水果✨ 同埋佢亦都唔系平时比较水𠮶种系会有少少渣嘅 杯嘢饮另外饮完再饮而朋友亦都赞不绝声🤪❣️

最后埋单$717 再次嚟到而令我好惊叹❣️ 呢度嘅食物质素非常之好除咗靓之外都好味 环境亦都非常好所以真系好推介大家尝试❤️