2021-12-20 306 浏览
Aussie Grill 地址: 中环皇后大道中30号娱乐行地舖及一楼最近终于去咗 @aussiegrillhk  中环新开嘅店,地理位置一流,门口装修好具气派,等我睇下味道有无特别唔同先。 经典美国牛肉芝士汉堡 🍔 $88面包烘得香脆松软,口感不错,芝士同酱汁份量都落得岩岩好,但牛肉略嫌好少少干身,唔系好觉有汁。烟肉大爆炸芝士牛肉汉堡 🍔🥵 $98𠮶个墨西哥辣椒,就真系太辣,就咁成条插喺包面头叫我点样食好?汉堡加入芝士、青瓜、蒜蓉蛋黄酱,牛肉口感较嫩滑多汁,带有少少牛肉香味,不错。手工薯片 🥔(跟餐)手工薯片真系比较少见,食落去系同平时包装薯片唔同,手工薯片比较厚身口感非常香脆,放咗好耐都唔会太淋,但较为油腻咗少少, 而且味道较为少少偏咸,有少少失望。#nicefoodie中环
Aussie Grill
地址: 中环皇后大道中30号娱乐行地舖及一楼

经典美国牛肉芝士汉堡 🍔 $88

烟肉大爆炸芝士牛肉汉堡 🍔🥵 $98

手工薯片 🥔(跟餐)

#nicefoodie中环