2024-07-16 888 浏览
同旧同事食饭,见佢成日去泰国🇹🇭,就拣左依间餐厅试下🤣老板劲nice好热情,一开始都系同我哋讲英文,以为我地唔识广东话🤣🤣🤣 后尾听到我地讲,先用番广东话😂 我地叫左个Weekday Set Dinner,仲有迷你版芒果糯米饭做甜品🥭🍚金边粉,炒饭都好有获气,又足料惹味,正宗泰式风味😋S͇t͇a͇r͇t͇e͇r͇͇ ͇🌟1️⃣ 𝘾𝙡𝙖𝙨𝙨𝙞𝙘 𝙋𝙖𝙥𝙖𝙮𝙖 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙 M͇a͇i͇n͇ ͇͇🌟2️⃣𝙋𝙖𝙙 𝙏𝙝𝙖𝙞 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙏𝙞𝙜𝙚𝙧 𝙋𝙧𝙖𝙬𝙣𝙨 🦐🌟3️⃣𝘾𝙧𝙖𝙗𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙍𝙞𝙘𝙚 🦀D͇e͇s͇s͇e͇r͇t͇🌟4️⃣𝙈𝙞𝙣𝙞 𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙎𝙩𝙞𝙘𝙠𝙮 𝙍𝙞𝙘𝙚 🥭🍚D͟r͟i͟n͟k͟🍹🌟𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙈𝙞𝙡𝙠𝙨𝙝𝙖𝙠𝙚 🥭

S͇t͇a͇r͇t͇e͇r͇͇ ͇
🌟1️⃣ 𝘾𝙡𝙖𝙨𝙨𝙞𝙘 𝙋𝙖𝙥𝙖𝙮𝙖 𝙎𝙖𝙡𝙖𝙙

M͇a͇i͇n͇ ͇͇

🌟3️⃣𝘾𝙧𝙖𝙗𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙙 𝙍𝙞𝙘𝙚 🦀

D͇e͇s͇s͇e͇r͇t͇
🌟4️⃣𝙈𝙞𝙣𝙞 𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙎𝙩𝙞𝙘𝙠𝙮 𝙍𝙞𝙘𝙚 🥭🍚

D͟r͟i͟n͟k͟🍹
🌟𝙈𝙖𝙣𝙜𝙤 𝙈𝙞𝙡𝙠𝙨𝙝𝙖𝙠𝙚 🥭
Pad  Thai  with  Tiger  Prawns🦐
Crabmeat  Fried  Rice  🦀 🍚
Mango  Milkshake  🥭
Classic  Papaya  Salad
Mini  Mango  Sticky  Rice  🥭 🍚
Mango  Milkshake  🥭