餐厅: NOC Coffee Co.
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-08-28 368 浏览
𠮶日去维园发梦前去咗附近呢间cafe食嘢个装修几简约几型格主打唔同品种咖啡同轻食餐牌有几款都有avocado,对偏爱avocado嘅我就啱晒!All Day Breakfast $148有8款食物蛋+肠+烟肉+薯饼+车厘茄etc面包入面夹住软绵绵嘅牛油果蓉牛油果蓉好滑好柔软好清新Noc Benedict $128我好钟意食Egg Benedict今次呢个上面仲加咗好似系牛油果酱切开𠮶时啲流心蛋汁&牛油果酱融合流出嚟仲正!现场买之前听到叫Dirty呢杯即制手冲咖啡好似几多人饮,即管试吓Dirty $40我觉得佢比普通咖啡嘅苦涩味仲重如果钟意斋啡嘅人会比较钟意饮Noc Fizzy $55呢杯无酒精其实只系Tonic Water+柚子个味比较FruityFruity系唔错,但我个人唔太钟意Tonic Water𠮶种苦味柚子带酸甜味系的确中和咗Tonic water嘅天然苦味但我觉得都仲系苦.......
𠮶日去维园发梦前去咗附近呢间cafe食嘢

牛油果蓉好滑好柔软好清新

Noc Benedict $128
我好钟意食Egg Benedict
今次呢个上面仲加咗好似系牛油果酱
切开𠮶时啲流心蛋汁&牛油果酱融合流出嚟仲正!

Dirty $40
我觉得佢比普通咖啡嘅苦涩味仲重
如果钟意斋啡嘅人会比较钟意饮

Noc Fizzy $55
呢杯无酒精其实只系Tonic Water+柚子
个味比较Fruity
柚子带酸甜味系的确中和咗Tonic water嘅天然苦味
但我觉得都仲系苦.......
  • Noc Benedict