2015-09-23
睇杂志见到朗豪坊开咗间大阪怪店肥桃粉丝说一定要去参观一下连杯缘子都得好少款完全冇惊喜系BB比较可爱冇收获行完怪店旁边清清地食baby café好正有卡位坐,私隐度高拍拖食饭一流同埋我劲钟意佢哋嘅灯光好似打晒灯一样影食物就最靓二人餐都不错价钱唔贵但我不饿所以散叫DrinksBaby 三重奏 38抹茶咖啡奶冻忌廉Baby's Trio我都觉得超水准价钱又唔贵$38底层嘅奶冻用吸管都可以饮到抹茶咖啡味道超香浓红咖喱蓝青口配法包 72Red curryBlue mussels with French bread个咖喱汁辣!真系辣我喜欢食辣都觉得佢辣欣赏佢个法包热辣辣脆卜卜Blue mussels 都几大只唔肥美但系肉质弹牙Baby唔知系咪有参与Menu设计沙律真系好适合减肥人士食好清淡一啲沙律酱都冇部都系食蔬菜嘅原味鸡胸一滴油都冇减肥朋友食完表示好安心有机藜麦鸡胸沙律 58Chicken BreastSaladOrganic quinoaorganic。都只系收几十蚊抵食拔丝鸡翼 48Crispy chicken wings with honey呢个鸡翼比较普通但拔丝就有 gimmick日式鸳
肥桃粉丝说一定要去参观一下 连杯缘子都得好少款
完全冇惊喜 系BB比较可爱
冇收获 行完怪店旁边
清清地食baby café 好正有卡位坐,
私隐度高
有机藜麦鸡胸沙律 58
Chicken Breast
Salad
Organic quinoa
organic。都只系收几十蚊
抵食 拔丝鸡翼 48
呢个鸡翼比较普通
但拔丝就有 gimmick 日式鸳鸯蛋包饭 88
Japanese Omelette Rice
咖喱方派出猪颈肉
白汁就以鸡肉迎战 饭有茄汁炒过
酸酸甜甜好开胃 特制朱古力布朗尼 45
House special chocolate brownie 45
呢个水准都系超乎我想像 同行Baby表示好正
Brownie 上边有云呢拿雪糕忌廉