2023-02-03
本人日前经Openrice订座并如期出席,两日后出席状态仍然显示等待确认,我致电餐厅查询并要求更新我的出席状态,一位英语女员工接听,一听到我不是预约订座而是询问以上情况就截断我说话并不耐烦地指此问题不在餐厅,著我更新openrice app就收线,此对话中连我contact no,预约时间都无查询过就敷衍挂线。我向openrice反映后并稍后再致电餐厅要求跟进,同一女员工接听,一听到我询问同一问题就提高声浪兼截断我说话一轮咀发表分几两分钟晦气说话并叫我listen carefully!内容大致系今日已经答过你一次,叫你问openrice,一日咁多客人打嚟问呢样嘢,我唔confirm你点入嚟呀?我知你好想储miles,但佢已经confirm咗,system无update都唔关佢事,叫我揾返openrice 我话你连我几时book,咩contact no.都无问就话comfirm咗? 佢嘅结论都系话有乜问返openrice态度劲不耐烦
态度劲不耐烦