2009-12-27 38 浏览
今朝去好彩饮茶,呢间嘢我都帮衬咗好多年,中学到依家都差唔多过10年啦,啲嘢越食越差,服务又衰,标题比3个BAD佢都比少佢。佢啲嘢食(尤其是春卷),真喺难食咗好多。烧卖又唔靓,直头连烧卖形都见唔到,我都唔明点解可以咁三尖八角,味道更加唔使讲,真喺差过以前好多。粟米百花丸啲粟米唔甜又干争争,真喺搞到食唔落。不过比起好多茶楼啲嘢食仲叫OK(虽然佢贵,啲嘢食唔值呢个价)。如果啲嘢食都仲叫OK,咁服务方面真喺差到爆,叫埋单成世都埋唔到,个坐柜位𠮶个阿姐,啲态度真喺一流,佢真喺令到你冇下次(仲要次次坐佢前面比我见到佢,瞄咀瞄舌咁),唔该真喺将呢个阿婶收入OFFICE啦,比客见到真喺倒米。佢见冇人攞埋单张单比我哋,我已经望住佢,佢明明见到都仲要唔理(得我一枱埋单),等咗好耐先话︰攞张单过去啦,好耐啦。=_=真喺搞到1蚊贴士都唔想比佢。啲阿姐又慢手慢脚,成个厅20几张枱,得2个阿姐做嘢,唔知个老细搞乜。真喺唔该佢比返10% SERVICE CHARGE我,根本都冇SERVE过我(连枱都要我自己揾)。帮衬咗咁耐,间嘢搞成咁,嘢又唔好食服务又差,真喺失望得好紧要。(因为OPENRICE唔比出某两个字,我唯

帮衬咗咁耐,间嘢搞成咁,嘢又唔好食服务又差,真喺失望得好紧要。(因为OPENRICE唔比出某两个字,我唯有改做失望,不过之前𠮶两只字先我肺府之言)
2009-12-26
$36 (早餐)