2016-06-22
博文街呢间未食过,冇得评论。但大埔呢间就食到一肚火!所谓西班牙菜系有几款tapas加所谓一两款paella,真系好意思叫自己tapas餐厅!首先系个蒜片虾,蒜味都够但D虾梅的,揸fit𠮶位话系新鲜虾,咁即系点?厨师将新鲜虾整到梅左?青口我事前已问左两次系唔系雪藏货,佢地话新鲜的法国货,点知又系梅的,大佬呀!我系一田买一包就咁蒸都嫩过佢一百倍啦!佢又解释唔系季节,咁你D野唔得就唔好出啦,话货唔靓今日唔推咪得啰,重要收咁贵!好冇意思呀,有冇良心呀做生意?!八瓜鱼沙律张相系一片片,嚟到就一粒粒的,老细,你知唔知而家有商品条例㗎!Paella海鲜饭D饭一旧旧,到底你地有冇食过西班牙海鲜饭㗎,系有汤汁挂饭㗎,topping海鲜就好似上面咁,唔洗多讲!其它野就更无谓讲, 嘥气!唯一可以食的系乳猪同猪手,应该系你地隔离姊妹店德国厨房攞过来,咁你不如直接开多间德国菜啦,什么Tapas呀!重要收费拍得住尖沙咀,可否比番好少少嘅食材,有良心D啦!
重要收费拍得住尖沙咀,可否比番好少少嘅食材,有良心D啦!