2003-05-29 6 浏览
同朋友去食dinner~ d waiter/waitress 想我地order o野饮, 我地睇唔o岩, 无order, 佢地就面浓浓咁走o左去~ 叫个manager 推介d o野食俾我地~ 佢系有咁做, 但好似好赶时间咁, bili bala 讲完, 一句"你地谂o下先啦"就走o左去~ 连manager都系咁........<br />manager 话牛尾罗宋汤同芝士菠菜虾好, 但两样都只系一般~ 俄国面包都系....$15, 得一个蘑菇馅同一个菠菜馅o既面包, 7-11 三蚊都有啦~ 系个串烧牛柳几好~ 食物真系一般, 环境好嘈, 埋单$37X, 唔算贵, 但依个价格有好多好d o既选择~