2011-07-19
听人讲过呢间餐厅d野食唔错,又唔洗等位,就入去试下。入到去觉得餐厅环境同气氛唔错,颇有印尼风情,仲有好多唔同特色既座位。两个人散叫左炒金边粉 + 咖喱牛舌 + 松饼 + 雪糕紫米露。 上菜慢首先上炒金边粉,味道ok,两个人边倾边食,直到碟金边粉食晒,仲未有其他野食黎,咁就开始等。等左一阵,黎左两块松饼。谂住个松饼梗系要配埋个咖哩一齐食家嘛,咁等埋个咖哩啦。 点知一等就等左30分钟! o个时d松饼已经又冻又腍! 最惹笑既系,个咖哩都未上,佢就上甜品! 我地同个waiter讲个咖哩未上,佢竟然指住个甜品话:「下! 但系个甜品整左喇㖞!」,企左o系度唔陏。之后佢好唔情愿地攞番个甜品入去雪住先。而等左咁耐先到既咖哩牛舌,d咖哩汁尚算唔错,但系d牛舌就令人好失望喇,完全一d口感都冇,极腍,一入口就烂晒,都唔使o赵,又冇咩味! 侍应无视追单,而且多次上错菜其实d食物既味道已经系其次,令我一定要俾喊样既原因系very poor service啰。我地已经追左3次个咖哩喇,不过d侍应个个听完都好似冇左件事咁,o系度周围行!我地仲发现唔只系我地遇到d咁差既service,隔离台上菜既时候个侍应竟然拎住两
上菜慢
侍应无视追单,而且多次上错菜
我地仲发现唔只系我地遇到d咁差既service,隔离台上菜既时候个侍应竟然拎住两碟𩠌问个客人佢叫左边碟啰! 真系无奈!
米芝莲食肆又如何? 咁差既服务搞到冇晒胃口,个环境几好都冇用!