2021-10-12 478 浏览
🍝粟米芫荽青酱意粉💰$78😈平时去昌宁个头都系会食转角见个间既Burger🍔佢隔离都有间木制Style既文青小店🌿佢呢到大约五至六枱到主打轻食💛平时Cafe个啲意粉多数都系肉酱卡邦尼黑松露🍝见佢餐牌上有个粟米芫荽青酱意粉好似几得意咁😝佢系青酱但系系加左芫茜既青酱真系好浓味同好和爱芫茜人士🌿而佢个粟米系切开左一块块🌽面头上仲有少少烧过既焦香味🍝几钟意个酱汁Mix埋意粉都好夹同好浓味🥗牛油果藜麦大虾沙律💰$72😈我地仲叫左个沙律🥗呢到啲份量都好多下😝个牛油果🥑成个上💛而沙律菜都加左啲黑醋食落好清新同埋好开胃🤤而藜麦都好有咬口好健康😬大虾仲有成三只份量都唔少🥯烟熏三文鱼Bagel💰$50😈最后我地仲叫左个烟熏三文鱼Bagel🥯其实价钱真系好平😰佢个Bagel成个面咁大个仲要望上去劲足料💛佢个烟三文鱼好似落左成块咁🐠沙律菜同沙律个啲一样🥯而个Bagel包都好有咬口切落唔会得个厚实感😬仲有佢个Bagel系加左忌廉芝士系无得输😝成个组合加埋真系唔错💛呢个我都好推荐大家试下🤤性价比都好高
🍝粟米芫荽青酱意粉
💰$78