2021-05-17
身为一个bagel控见到呢间bagel sandwich系不能够抗拒 主店系火炭 馅料配搭多达十款 而且个个都爆馅 每款都可以配沙律或者薯条 menu仲有意粉或者沙律选择▫️Katsu Italiano🐖💰72↬呢个拣左Onion & Cheese 既bagel 中间夹住一大块炸猪扒 系呢个分店先有既 猪扒炸到好松软 加左蛋黄酱 配埋蕃茄 青瓜一齐食唔会觉得漏 但bagel既口感真系有啲太面包感觉 薯条系粗身坑纹果种 炸到岩岩好▫️The Stack🐂💰82+10↬ 拣左blueberry bagel 本身想拣everything 但已经卖哂 因为呢个bagel系new york style 所以口感咬落真系唔同啲 有咬口啲 同埋要加钱架 馅料有烟熏牛肉同火鸡片 肉质唔会鞋 加埋千岛酱 蘑菇 口感好丰富▫️Super Avocado Smoothie🥑💰38↬本身好钟意食牛油果 对呢个有啲期待 但饮落有啲草青味 可能都系调左味既牛油果岩我多啲 同埋creamy啲就更好ᐠ ♥︎ ᐟ店舖既装修系开放式 所以大热天就算开左冷气都好似好热咁 bagel系由blendit供应 但
▫️Katsu Italiano🐖💰72
▫️The Stack🐂💰82+10
▫️Super Avocado Smoothie🥑💰38
ᐠ ♥︎ ᐟ店舖既装修系开放式 所以大热天就算开左冷气都好似好热咁 bagel系由blendit供应 但味道就冇主店咁多选择 整体黎讲bagel控好满足(ˊ˘ˋ* )♡
查看之前的留言 ()