2018-12-11 150 浏览
今日又同同事嚟午餐,每次都能保持水准!点左Bagel Prince 跟餐,有低脂岩盐咖啡和蜜桃芒果乳酪蛋糕,好味👍🏻。不过挂住同同事倾计,唔记得左影相,食完先谂起🤦‍♀, 今次叫店员帮我切开一半,店员好乐意帮忙,送餐嘅时候仲好细心叫我地小心竹签。因为上次问店员攞刀自己切开,切到好肉酸,今次切得好靓一定要相机食先😅。馅料好足,生菜好脆,烟三文鱼好香又唔会好咸,仲有厚厚一层忌廉芝士,之前都喺点忌廉芝士烟三文Bagel,今日第一次点Bagel Prince,原来加埋牛油果酱可以咁夹,惊喜. 加25 蚊有甜品饮品真系好抵食,特别系每次黎帮衬都有新出唔同甜品选择,岩晒我呢个甜品控.