2020-06-01
希慎最高𠮶几层有几间装修好靓嘅餐厅🤩 啱晒我地啲港女影相✨(系云石枱啊!🤤)价钱又适中,系度食生日饭都系个唔错嘅选择😚 今次介绍下两款甜品先🥳-🍌Banana Foster Waffle🧇系难得一遇,外脆内软嘅窝夫🤩 口感比较厚实,所以食落几饱肚😋 两个人share就啱晒啦😚 焦糖化左嘅香蕉有啲甜得济🙈 配埋窝夫食就啱啱好🤤 绿茶雪糕都好夹,冰火两重奏正啊!😍 下次黎食饭一定要嗌多次个waffle😋🍌-评分:8.5/10价钱:$86-🥥Blue Immunity Boost💦香港好少有得食呢啲smoothie bowl🤤 呢碗蓝色嘅野系用左好多天然有营养嘅生果打成😋 咁点解系蓝色嘅?🤨 因为入面加左蓝色螺旋藻💦 健康upupup!😆 个texture同yogurt差唔多,味道都几特别🤪 系香蕉、火龙果、蓝莓加埋嘅味,大家自己幻想下啦🤣 其实应该系主食黎不过我地当甜品食🤪 即刻觉得好健康🤩-评分:8/10价钱:$98-📍Green Waffle Diner📍nkk
🍌Banana Foster Waffle🧇
评分:8.5/10