2017-07-30
巴啦巴啦!Minions 驾到为一见Minions 嘅真(薯饼)身,今天来到金钟做野,刚巧就有一间M记,午餐就当然系食M记啦!这里好大,好多其他铺无嘅东西,如自动洗手器,很好玩的,正经些讲先,可以食野前干净只手,食后又可以洗手,好卫生:枱上还有现代人必需品---叉电:,不过我可能唔识用/坏左,叉唔到:讲返正题,当然系食Minions的巴啦巴啦脆鸡堡套餐,脆薯唛加多杯Double Mango Frappe(冰雪Double 芒果),我这个白痴讲来讲去都讲唔整“巴啦巴啦脆鸡堡”,好左职员小妹知我讲咩,好快就帮我落左order,d食物等一阵有得攞啦!巴啦巴啦脆鸡堡套餐,脆薯唛:包松软,生菜同青瓜爽脆,鸡腿香脆多汁,秘制巴西风味酱,味道一流Double Mango Frappe(冰雪Double 芒果)芒果味浓,冰搅得碎,不用咬冰,还有一大旧芒果肉同芒果粒,好甜您睇minions在做单手压,劲外型搞笑,薯饼都算外脆内软后记:今餐食饱玩饱,真开心,希望第日还有咁好玩的餐推出
巴啦巴啦脆鸡堡套餐,脆薯唛:
巴啦巴啦脆鸡堡套餐配脆薯唛
冰雪double 芒果
您睇minions在做单手压,劲
外型搞笑,薯饼都算外脆内软
后记:今餐食饱玩饱,真开心,希望第日还有咁好玩的餐推出