2020-04-04
第二次黎试,唔系因为特别好食😅 第一次因为朋友话见到食评几多几好,于事一齐几个去试,果次系一年前,都几难订到枱寿司Bar 位,要等两个星期😂 但第一次食完大家都觉得正常一般!可能因为唔使$300 有十二件寿司,铜锣湾算抵食所以咁多人book挂,因为我自己觉得有其他更好选择,所以冇再去过🙈 今次有朋友生日指定想试,咁就试多次lor 疫情期间订位易咗,星期六午市去到,寿司bar 差唔多坐满,不过table 完全冇客我哋一坐低bar 位顶唔顺,太迫!同隔离其他客人唔止顶手踭,直头膊头痴膊头!可能想尽做多啲生意,我觉得应该摄多咗一至两个位🤨一黎食得唔舒服,二黎疫情期间太近都唔系咁好。我哋放弃bar 位改坐table 😁我哋清一色叫十二件,选择唔多,亦完全不能重复,我拣唔到第十二件😅 前菜- 沙律、味增汤正常,蒸碗蛋好味,足料够热👍🏽 寿司同之前一样咁,正常冇特别,其实同 citysuper 质素差唔多,尼度叫师傅即场手握,要扣分系,从未试过系做厨师发板级数餐厅蟹棒竟然系俾蟹柳🤨 整体用餐服务好好,有遇到其他人写黑面/ 不礼貌👍🏽总结二次体验,以三百蚊左右十二件寿司实在有太多更好选择,真系揾唔到
整体用餐服务好好,有遇到其他人写黑面/ 不礼貌👍🏽
总结二次体验,以三百蚊左右十二件寿司实在有太多更好选择,真系揾唔到去第三次理由