2021-12-04
好多年都冇同屋企人BBQ,今日同屋企人一齐去大美督嘉年华烧烤。星期五至日成人$188,长者/小童$118,开炉费$50,任食4小时,包2罐饮品,餐厅有韩式烧烤炉、重庆烧烤、港式烧烤炉,我地好懒,我地简左韩式烧烤炉,又唔驶叉又唔驶吉,只要摆系个网上面烧就可以啦,方便又快捷。有大大个地方,儿童设施比小朋友玩,每个小朋友都玩得同食得好开心,环境好大好宽敞,比小朋友放电一流。食物种类多,有5款味道鸡翼、鸡全翼、鸡扒、鸡肾、牛扒、金莎骨、羊扒、多春鱼、咖喱角、春卷、丸类、菇类、菜类等等,应有尽有,所有腌过的食物好入味,味道同口感都唔错另外餐厅会送上辣粉、孜然粉,蜜糖,烧完就咁搽蜜糖已经够味,如果想更惹味可以加辣粉。餐厅会每枱送上虾、台湾肠和菠萝,烧菠萝好正,爆多汁。最后我地每人买一杯雪糕食,为BBQ画上完美句号。
餐厅会每枱送上虾、台湾肠和菠萝,烧菠萝好正,爆多汁。
最后我地每人买一杯雪糕食,为BBQ画上完美句号。