2024-12-23 143 浏览
天气咁冻, 又系BBQ 嘅好季节! 位于元朗的富来休闲农庄唔单上系一个绝佳嘅BBQ地方,更是一个充满乐趣嘅休闲场所。假日每人都只系百几蚊就可以任食BBQ同玩各种设施及活动, 仲包左一人一支水及汽水, 现场仲有免费泊车,真系好抵! 呢度有一大片草地,让小朋友尽情奔跑和玩耍。这里提供免费嘅足球⚽、充气迷宫和超大型飞行棋等设施。此外,还有一些收费项目,例如跳弹床、电动车、捞金鱼、喂饲小动物、篮球机🏀和夹公仔🧸等,小朋友尽情放电,玩到唔舍得走! 除咗小朋友玩得开心之外,大人们也有不少活动可以参加。农庄提供钓鱼和钓虾的设施,钓到的虾仲可以加上海盐来烧烤,享受自己捕获嘅美味。呢度仲有兵兵球、羽毛球、排球等各类活动可以做, 真系非常正嘅体验!农庄嘅BBQ菜单丰富多样,有肉类、丸类、海鲜及蔬菜,仲有得拣网烧, 岩晒我呢D 懒人! 基,本调味料: 蜜糖、牛油、蒜蓉等酱料呢度都有提供! 如果怕热气, 仲可以买店家自家制凉茶, 完全无加糖, 够晒健康!