2010-08-22
入大尾笃踩单车, 由于好耐无BBQ过就决定食埋先走!上openrice search就见倒呢间好似唔错, 因为见倒好似会好多人就book定先去其实佢个位置都几搞笑, 系大埔同大尾笃之间.我地踩单车由大埔--->大尾笃都经过, 但我地都决定踩返去搭车lol"大埔墟mtr一出转左落tunnel搭20C小巴汀角村落约20mins就到"according to老板真系好方便ge其实, 75K巴士都到ga!book左6:30pm, 入到去都差唔多7:00pm只有一家人烧紧!?不过仲好, 最怕人迫人>.<星期六$68一位加$20一个炉, 我地4个人所以$73一位就可以任食啦,野饮只包一罐, 之后就$7,而家好怕要自己买野食自己透炉个d, 揾呢d就最好啦d choice都系丸ar扒ar肠ar个d,特别d就会系佢d蒜蓉多士, 比心机烧到2面金黄真系唔错夜左都唔见多人, 星期六来讲都好冷清, 唉生意难做....有projector同大银幕睇港男, 话3个钟, 结果我地都烧左3个几钟,无话唔比再攞野食, very good老板同职员都好nice, 攞野食时都会讲2句好亲切!如果唔系
其实佢个位置都几搞笑, 系大埔同大尾笃之间.
according to老板
真系好方便ge其实, 75K巴士都到ga!
book左6:30pm, 入到去都差唔多7:00pm
只有一家人烧紧!?
不过仲好, 最怕人迫人>.<
野饮只包一罐, 之后就$7,
而家好怕要自己买野食自己透炉个d, 揾呢d就最好啦
d choice都系丸ar扒ar肠ar个d,
特别d就会系佢d蒜蓉多士, 比心机烧到2面金黄真系唔错
夜左都唔见多人, 星期六来讲都好冷清, 唉生意难做....
无话唔比再攞野食, very good
老板同职员都好nice, 攞野食时都会讲2句好亲切!
如果唔系入去车费都唔少其实都算系好平好抵玩ge一餐.
下次有机会都可以再来!