2009-10-17 29 浏览
哈哈.为左俾个surprise男友.我就一早打算订呢到既crunch cake!!!试下嘛~一早打去订既时候佢竟然话唔包送货!!!我真系呆左!!! 连加 $同话包的士$都唔 so我呀!!!激死我!!! (心谂系咪真系好食成咁呀!?) 不过结果都系死死地气订左系原味既最少size~~ 去拎既时候真系几impress.因为佢门口条楼梯都真系几有气势!!同埋一上exchange square 就见到!! 几醒神~~拎既时候发现佢又加价呀!! 不过算啦.都系想营造气氛姐!去到食既时候就....真系好失望下....个脆糖系ok既...不过cake真系好麻麻......个人认为天使蛋糕仲好食d....最搅笑系同男友朋友食既时候,竟然全世界都以为系美心出品啰!!!!证明贵野唔一定好食...而且....真系天使蛋糕好食好多....唔会有下次家啦啦队ps 不过买俾d男人食的话都系好选择既.够饱又够派场嘛
系原味既最少size~~

拎既时候发现佢又加价呀!! 不过算啦.都系想营造气氛姐!

ps 不过买俾d男人食的话都系好选择既.够饱又够派场嘛

2009-10-15
$340 (其他)