2022-04-10
一早由索罟湾行山去榕树湾,行到攰哂,见到蓝天靓到咁,紧系要去望住海景叹个Brunch啦😎餐厅门面并不起眼,室内更加系黑麻麻,好似酒吧咁,原来入去推门到户外座位先见到海滩,好神秘😃大家有机会真系要试下🔔餐厅不许拍照拍片🔔餐厅食物供应有限,12点几已经有部分食物暂停供应,但好彩我叫到最后一份Everything ($120)💕话明Everything就系好丰富,有蛋(都可以拣煎蛋炒蛋烚蛋)、肠、烤蘑菇👍、烟肉、薯饼、茄汁豆、蕃茄👍、多士、鲜果所有食物正常发挥,烤蘑菇同蕃茄最好食望住海就系大大加分Eggs Benedict ($120)💕西式早餐点唔少得Eggs Benedict,呢个亦系比较特别,鲜菠菜同烟肉做到好似一朵花咁,好靓水波蛋做得好成功,一切开入面大量流心,即刻心心眼😍仲食到少少辣味,好开胃Cheese Burger ($140)💕芝士汉堡我冇份食,但系卖相好大份,不过牛肉汉堡偏干,仲叫左餐厅最后一个汉堡,所以隔离啲人望到实一实薯条同洋葱圈都系高质👍
🔔餐厅不许拍照拍片
Everything ($120)💕
所有食物正常发挥,烤蘑菇同蕃茄最好食
望住海就系大大加分
Eggs Benedict ($120)💕