2023-07-10 41 浏览
朋友知我钟意Bearbrick,今日带我过黎呢间劲多bear brick 嘅Cafe,开心仔😍原来Up A Notch 前身系吉梗,唔怪得咁熟口面。呢到同之前一样,都系2层,而且劲大,同埋位同位之间都系有好多位~我觉得一大班人一齐过黎都冇问题💗黑松露薯条黑松露酱很好,而且薯条食得出系新鲜炸,仲要系我like ge 幼薯条!👍🏼💗Pama Ham pizza Pama Ham 好多,而且佢同出面pizza店不同,食得出唔系用普通面粉整,口感好松软,加埋火箭菜一齐食,食到唔想停!💗牛油果蟹肉沙律塔蟹肉虽然唔太多,但同牛油果沟埋一齐食唔太觉,加上牛油果溶好fresh,淡淡肉,食晒成个都好饱嫁~💗封门柳10安士 3成熟的封门柳不错,肉质好,牛味重

💗黑松露薯条

💗Pama Ham pizza