2024-12-16
`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹我真系好钟意食串烧,而最最最钟意就系烧烤堂~ 因为啲串烧好啱我口味,全部都好高质✦鸡皮墨鱼滑 $38🌟鸡皮墨鱼滑系呢度嘅招牌!(我觉得haha)烧得香脆嘅鸡皮包裹住弹牙鲜甜嘅墨鱼滑,真系正到爆。蒜蓉咸蛋黄口味我都好好好钟意!✧牛油蒜蓉焗金菇香浓诱人嘅烤焗佳肴,金菇嘅鲜味同牛油、蒜蓉嘅浓郁完美融合,好入味~✦盐烧翠玉瓜 $16🌟翠玉瓜一向都系我好钟意食嘅瓜类,而盐烧系我觉得最好味嘅一种煮法,所以我每次都会叫!多汁又好味✧豚肉节瓜波板糖(附月见)$38🌟呢度嘅特色串烧,必!叫!一圈圈嘅波板糖其实分别系一层豚肉,一层翠肉瓜,口感超丰富✧盐烧豚肉露笋卷$32🌟✦盐烧豚肉荔枝卷$22芦笋最好味~荔枝就好特别好鲜甜!✦盐烧鸡软骨$16外表烧得香脆,内里有咬口嘅鸡软骨,正呀~✧盐烧原块鸡皮$22🌟烧烤堂嘅鸡皮真系好正,超大块好脆!一试翻唔到转头✧黑糖烧菠萝 $20🌟烧菠萝是我的最爱<3 每次食烧烤都100%会叫架啦~`✦ˑ ִֶ 𓂃⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹ ₊˚⊹🅕🅞🅛🅛🅞🅦 @jujubeeshar
✦鸡皮墨鱼滑 $38🌟
✧牛油蒜蓉焗金菇
✦盐烧翠玉瓜 $16🌟
✧豚肉节瓜波板糖(附月见)$38🌟
✧盐烧豚肉露笋卷$32🌟
✦盐烧豚肉荔枝卷$22
芦笋最好味~荔枝就好特别好鲜甜!
✦盐烧鸡软骨$16
外表烧得香脆,内里有咬口嘅鸡软骨,正呀~
✧盐烧原块鸡皮$22🌟
烧烤堂嘅鸡皮真系好正,超大块好脆!一试翻唔到转头
✧黑糖烧菠萝 $20🌟
烧菠萝是我的最爱<3 每次食烧烤都100%会叫架啦~
🅕🅞🅛🅛🅞🅦 @jujubeeshare
#eatwithJJB