2019-10-31 512 浏览
想食好耐既coffee shop!好钟意佢绿色既门框,好有外国气息! 虽然好细但系好cozy!我同同事坐系门口玻璃窗位,都几写意 Lunch menu有几款,我拣咗黑椒牛肉sandwich同dirty coffee;同事就拣咗all day breakfast 同雪糕咖啡 个sandwich比想像中大份, 佢个包好脆,系法包款。除咗牛肉,仲有生菜,tomato, 如果有cheese就perfect 啦! dirty coffee 其实系iced latte without ice, 好香。佢会问你要nutty or fruity. 我要咗Fruity,味道会冇咁重, 酸酸地。 同事既all day breakfast卖相好好,个啡菇好吸引。平时有既食材都有。不过同事食完觉得唔太够饱。个雪糕咖啡好好饮,等我下次都order番杯先。 最后,呢间太抵赞啦,竟然有HK postcard!!大家快D黎食啦!
虽然好细但系好cozy!我同同事坐系门口玻璃窗位,都几写意

2019-10-31