2017-09-03
‼️又一间 #ysafood荃湾 性价比高西餐厅 ‼️荃湾出名多野食 无论低中高价餐厅都有 当然亦有唔同质素 今次星期六下昼黎左试Stella's Restaurant & Bar 好彩冇失望而回👅星期六日有brunch menu 食物选择唔算多 但一个set系包汤、沙律、主菜同饮品 甜品就加钱先有Angus Beef Burger ($80)🍳🍔 全部有只太阳蛋喺面既BURGER都要加一千分 ‼️ 个burger系跟一大碟chips架不过冇影到🍟 我仲要加左$10要牛油果做馅 好足料好好食好鬼饱!! 下次黎会encore angus beef burger!Stella's Full Breakfast ($89)full breakfast份量超足 而且质素唔错 $89好抵食👏🏻Overall 食物质素唔错 连餐汤都好入味 而且服务殷勤 抵佢咁多好评👏🏻👏🏻👏🏻 Btw听个waiter讲佢地dinner menu会多好多选择 亦不时有chef's recommendations 下次再黎试埋dinner先得😍
Angus Beef Burger ($80)
Angus Beef Burger
Stella's Full Breakfast ($89)
Stella's Full Breakfast
Stella's Full Breakfast