2021-09-23 537 浏览
知道马鞍山呢个美食沙漠开左间新嘅burger小店今日饿饿底就即刻去试试先~门口有个霓虹灯招牌🌈🌈真系好有feel 件tshirt设计好靓 差啲想问有冇得买😂😂😂入到去店员好热情咁打招呼 仲同我介绍左个餐牌 order完之后仲会同我倾下计 呢啲真系小店先做到嘅特色🥰坐左大约十分钟之后就有得攞了-----------------------Food review: 🍔Sick!Burger ($62) +Bacon ($5) +Mushroom ($5)🥰听店员讲佢地个bun系自己食谱整嘅 好有心思 食落好软 细心啲食仲有啲洋葱碎添 🍖就算带返屋企先食 啲肉都好juicy 煎得啱啱好 🥓加咗Bacon同Mushroom真系好正 啲烟肉煎得好脆身 啲蘑菇味又好出 好夹❤️overall个口感好丰富 有唔同嘅酱 最钟意佢地个plum jam 估唔到burger都可以加布冧酱 意外地好夹😆 绝对会回头再试其他包!!!!!! (想试下个Sick!Pork🐽 听店员介绍 入面除左个patty之外 仲有慢煮24hr嘅手撕猪肉🥺🥺🥺🐟Fish&Sweet Potato Chips ($4
知道马鞍山呢个美食沙漠开左间新嘅burger小店
今日饿饿底就即刻去试试先~

-----------------------
Food review:
🍔Sick!Burger ($62)
+Bacon ($5)
+Mushroom ($5)
🍖就算带返屋企先食 啲肉都好juicy 煎得啱啱好
绝对会回头再试其他包!!!!!!

Sick! Burger

🐟Fish&Sweet Potato Chips ($48)
系社交平台留意到佢地最近出左个kids menu 入面仲有Fish&Chips 就即刻买返个黎试下😂😂(虽然少少超龄 ;3
买完返黎先知道个Chips原来系蕃薯条 真系好surprise 唔系平时食开嘅普通薯条🍟 个蕃薯条好脆身 本身嘅甜味 再加埋之后落嘅盐🧂真系忍唔住食完又食🥰🥰
个鱼都炸个好好 睇返个menu 佢地系用cod fish 🎣 又大大旧 掂埋个mayo 完全唔觉得油腻 一旧都差啲唔够食😂😂😂😂😂
Fish&Sweet  Potato  Chips

🍗Chicken Wings ($32)
俾店员介绍 叫埋个小食嘅鸡翼 完全冇后悔叫左
鸡翼炸得啱啱好 外脆内软 店员仲话佢地系用chicken masala黎到腌 再加埋上面啲辣粉同埋个辣酱真系够晒惹味🥰

--------
估唔到马鞍山都会有咁高质嘅汉堡包店 绝对系Quality Homemade Food❤️❤️❤️ 加埋呢个价钱 绝对系高性价比之选!!!!! 等下个礼拜放假再去先~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
2021-09-23
下午茶