2025-01-24 201 浏览
最近中环开咗好多新嘅雪糕店,但系呢一间始终系我最爱!佢哋嘅开心果同芝士味真系好好食,开心果味道浓郁,食落去感觉超正,芝士味又香又滑,真系一试成主顾。不过,有一样嘢就有啲可惜,佢哋最近下架咗绿茶雪糕。之前试过,味道清新又唔会太甜,真系好啱我胃口,依家冇得再食有啲失落。讲返其他雪糕,佢哋嘅雪糕唔太甜,口感非常滑,食落去真系好舒服,完全唔会有腻嘅感觉,反而每一口都想再食多一口。而且,价格相对其他雪糕店嚟讲,都算系合理,唔会令你觉得贵。总体嚟讲,呢间雪糕店真系值得推荐,无论系开心果、芝士,甚至其他口味,都系一流。如果你钟意食雪糕,一定要嚟试下!我已经谂住下次再嚟,期待再试多啲新口味!