2021-07-13 20 浏览
我几年前就听过呢间铺头,话说我朋友喺石门附近返工,佢三日唔埋两日就影我睇饮November,但北区嘅牛牛冇动力特登搭车去石门叹呢杯嘢,一直都只系book mark喺will go list,最近发现大埔开咗分店,牛牛表示非常开心。间铺头开喺大埔墟公园仔附近,tiffanny blue嘅铺面好抢fo唔难揾。🍫🍌朱古力香蕉邪恶嘅朋友推介我一定要饮佢杯朱古力香蕉,本身第一啖饮落都觉得冇乜特别,比一般milkshake浓郁d姐,但搞多两搞d香蕉味出哂黎,果然冇介绍错。🍓🥛士多啤梨莓莓奶奶而同我同行嘅朋友就拣咗士多啤梨莓莓奶奶,我偷饮咗一啖,啖啖果肉绝对冇揸流摊,酸酸甜甜,即使饮哂一杯都唔会觉得好罪恶感。热日炎炎,饮完杯嘢即刻降哂温,行过路过,唔好错过。

🍫🍌朱古力香蕉

🍓🥛士多啤梨莓莓奶奶

热日炎炎,饮完杯嘢即刻降哂温,行过路过,唔好错过。
外卖自取