2010-11-28 2 浏览
我生日,hubby带我黎食我最喜爱既steak,一黎二话不说就叫左一块16oz rib eye, creamy spinach, cheese broccoli, 两杯cocktail。Prime rib熟度岩岩好 ,上碟时再用牛油炙了一下,非常香,牛味更加提升,我地share 食左一块,唔够喉,考虑左一分钟叫多一份16oz既rib eye,wahahaaa!Creamy spinach n cheese broccoli, 好正宗好漏既美国菜味,十分怀念!New York cheese cake: 又系传统既new York cheese cake, 我食过最好味依然cheesecake factory 既今餐十分满足,下次会试下lawrys
入面环境宽落同浪漫
2010-10-23