2019-08-25 445 浏览
饺子屋 #荃湾之前考完DSE𠮶阵喺荃湾返工,放lunch嘅时候成日都会去饺子屋度食,过咗咁多年试过好多间唔同嘅饺子店,都仲系觉得呢间最正!而且咁多年都仲系有咁多人排队食。三式煎饺 (紫菜、芝士、香辣,各三只)$48传统四拼 (韭菜、白菜、椰菜、芹菜,各两只) $48其实真系每一只都好好食!无论系咩味都唔会令你失望,而且真系非常之抵食,每一只都有成拳头咁大,40几蚊就有咁多只,男人都会饱死!不过当然煎饺就一定香口过汤饺好多,而且煎饺都会附上汤饺𠮶个鱼胶淮山猪骨汤,真系好好饮,而且无加味精,真心正就算平时钟意食辣都会觉得呢个汤底值得饮过重庆汤底好多,必嗌!另外佢哋都会附送一碟香辣菜脯,同样非常好味,就咁食啲菜脯都好正!真心觉得呢间饺子好好食,不过就要晒啲时间等下位,而且好多人好迫。味道: 4.9/5性价比: 4.9/5
饺子屋 #荃湾

三式煎饺 (紫菜、芝士、香辣,各三只)$48