返工返足五日, 咁岩今个月Betty生日, 放假一行6个人去试下新餐厅先!呢间系我地行行下尖咀既时候拣既, 门面真系几有特色, 价钱都ok, 一于试下啰!入面真系几大, 环境少少暗, 几有英式情调!全餐厅都用曼联主题布置, 曼联fans 一定like爆!唔系球迷既我都比咁有心思既布置搅到影左唔少相! 真系几有feel既!黎个头盘先啦! 呢个叫芒果柚子香草虾沙律6个人都够分~ 芒果+柚子呢个组合真系几fresh, 好田园feel!之后叫左牛阿! 因为睇佢餐牌系推介!烟Angus牛柳好好味>.< 虽然好似好红好生咁, 我估….4-5成熟挂@@但系又唔会生到有血流出来, 食落口ok阿! 好淋又有肉味! 真系好味!(赞)旁边d薯仔都好好味….又想再食tim….因为有寿星女, 我地决定反传统唔要蛋糕, 叫左只烤原只意大利乳猪比佢XDXD哈哈, 佢好意外阿!! 生日我谂佢都未试过切乳猪挂!真系好大只, 味道都唔错, 脆脆的, 又有肉食, 食完几饱!之后唔敢再叫太多主菜, 叫野饮先! 呢间餐厅好多特色饮品~呢杯叫Grapefruit lover, 侍应话系参赛饮品黎架! 入面有西柚咁

入面真系几大, 环境少少暗, 几有英式情调!
全餐厅都用曼联主题布置, 曼联fans 一定like爆!

黎个头盘先啦! 呢个叫芒果柚子香草虾沙律
之后叫左牛阿! 因为睇佢餐牌系推介!
旁边d薯仔都好好味….又想再食tim….
哈哈, 佢好意外阿!! 生日我谂佢都未试过切乳猪挂!
之后唔敢再叫太多主菜, 叫野饮先! 呢间餐厅好多特色饮品~
呢杯叫Grapefruit lover, 侍应话系参赛饮品黎架! 入面有西柚咁, 都几开胃, 唔错丫!
寿星女Betty叫左红魔鬼饮阿! 入面包含左十种酒架, 但佢话都易入口wor!
Raymond仔叫左呢杯叫Free Kick, 个名好得意, 自由球?!
伸有叫到D啤酒咁啦~~

最后叫左2个甜品, 次次最期待都系甜品! 冇办法…女仔系咁架啦!

野梅拿破仑, 好靓>3<, D berry好新鲜!!!
之后再加一个心太软!!! 一上枱急不及待即刻切! 真系流心架, 超好食!
浓浓朱古力味…..omg…..呢个值得encore阿!!
(冇估错, 我系朱古力迷, 各位同好, 必试阿!)

不过…食得太快….唔记得影相tim…

总括呢间餐厅真系唔错, 气氛好, 有特色, 服务好, 肯解答问题,
同埋野食真系好味, 至少有2道菜令我想encore 
中等价钱, 但真系可以静静地同朋友倾计既好地方! 下次问下点样先做到会员先!
庆祝纪念
生日