2008-05-20
17.5.2008 星期六训到12点几,亚妈买左个big bite俾我bite下,佢就吃热狗我一路拎个包出黎时见到张宣传单张,话惠顾是但一个burger都有汤同唔知乜鬼送。我问亚妈妳有冇换个汤呀? 佢话唔知道有得换,个度d人又无问佢! 哩方面真系要改善下啦,要主动问下客人有冇coupon先得架,唔系你派俾人做乜野呀??讲返个包..其实我一向对burger哩家野都无乜研究架咋...净系知哩个big bite真系好big,食到呢咁hea,乜料都跌晒出黎,你想完完整整咁食晒佢系无乜可能架。唔...足料架,块蕃茄都好大块,块牛肉都好厚,不过我都觉得好像干了点呢。最喜欢有干葱(紫色个d系咪叫干葱?)至于亚妈个热狗..唔记得左佢个评价系乜添 不过我记得佢无赞到(我无问到亚妈买左几多钱)
(我无问到亚妈买左几多钱)