2017-09-27
今日有位朋友生日 买左coupon $440/1位 已包加一 可以由6点半食到10点 本身谂住买蛋糕切 但系问左收成$100几一个人我地8个人 最后决定唔系个度切了顾住食 影得好少相龙虾要拣d 无红色膏嘅 因为红色膏𠮶啲会比较谐 口感较差 上图就系冇红色膏𠮶只冷冻海鲜不过不失 刺身柜既带子刺身系出奇咁好食 佢嘅带子系厚身而且仲好甜 必食之一8位送咗只智利长脚蟹 不过好普通同冷冻海鲜嘅蟹脚差唔多 系肉质较厚甜品方面 有movenpick雪糕 目测有8种味 我自己试左 乳酪、焦糖炖蛋、提子冧酒、士多啤梨意大利冻饼味既雪糕 全部都超赞 烤窝夫都好好食 而且有多款配料 可以迎合唔同人嘅口味另外 无影到既生蚝亦系必食之一 有美国法国澳洲嘅蚝 每次每款限拎一只 所以每次只有3只 但系真系好鲜甜好正 系自助餐中较靓既生蚝 size又唔会太细热盘不太出色 除左鹅肝多士还好 个人主攻海鲜同甜品440包加一食到甘多野其实好抵 大家有折可以试下
顾住食 影得好少相
热盘不太出色 除左鹅肝多士还好