2020-10-30
📍Tseung Kwun O 📍 ...和数个识了20年的朋友去庆祝生日👼🏻平时都会经过呢间, 但多数去隔离数间餐厅, 今日第一次黎食了😊✔️ 我又忘了影单, total 1,425.00 埋单😉...📍Hawaii pizza 💰忘影单了🙇🏻♀️📌 7 / 10基本上我很多东西都食, 所以都是朋友选择order 所有野食的@@pizza分了8块, 做唔到戏剧性既拉丝效果😯😯所以配料份量正常,pizza cut个底唔断呀🙇🏻♀️🙇🏻♀️🙇🏻♀️温度唔热, 有时个pizza太热又好似食唔到芝士咸香味😯都几矛盾😂正常市场水平, 好食但唔深刻.配料份量还好喇 👼🏻✔️. ..📍咖哩配白饭💰忘影单了🙇🏻♀️📌 6.9 / 10佢系甜咖哩, 会送一碗白饭, 一点都唔辣的, 岩食唔到辣既你😉😉我地4个人, 入边4只虾岩岩好😂😂😂....入面有小量茄子同番茄仔, 又系正常市场水平. 温度唔够热.😟...📍 我都唔记得😂好似直接叫海鲜炒饭🙇🏻♀️💰忘影单了🙇🏻♀️📌 6 / 10炒饭份量均「真」, 4个女仔分其实岩岩好😊✔️入边零零「泻泻」有两条好长既鱿鱼, 个人认为切断好似好点呀, 方便返个个都食到?😃我
📍Hawaii pizza
📌 7 / 10
📍咖哩配白饭
📌 6.9 / 10
📍 我都唔记得😂好似直接叫海鲜炒饭🙇🏻♀️
📌 6 / 10
炒饭份量均「真」, 4个女仔分其实岩岩好😊✔️入边零零「泻泻」有两条好长既鱿鱼, 个人认为切断好似好点呀, 方便返个个都食到?😃我好贪心地一个人食左一条, 其中有个朋友问海鲜呢?? 我话: 噢噢, sorry 我食左一条😂...或者我地去食个日太大风..好似每碟食物都唔热😂😂😂😂sorry, 我又要直直老实了😂😂😂😂还有这炒饭味比较淡, 唔推荐, 我最后捞左咖哩虾既咖哩汁食😂
📍 炒通菜
📌 6.3 / 10
正常, 无咩想形容, 似一般屋企食到既味道😯
朋友亲手做左个闪闪既蛋糕, 开心死了😉,去边都可以呀, 只要同岩既朋友一齐💁♀️✔️
叫左 earl grey shisha, shisha 既话个人prefer 隔离间searock lounge.
———————————————————————
📌环境:7 / 10分 ( 所有staff 好nice 的😊)
📌Outdoor area available
📌可带宠物黎餐厅🐶
📌忘了要否加1🐟
———————————————————————
- 高水平
- 中上水平
- 正常和中上水平之间✔️ ok la, 我系偏心咖
- 正常水平, 路过可试
- 我好争扎 ><“
- 唔使试