2015-09-07
Buddy提议来呢间野high tea, book左3点。去到门口见到入面黑妈妈的,以为唔开添跟住有个人开门,吓亲!入面有枱10人的。我坐低近门口的坐位,等朋友仔! 侍应好快就过来斟水俾我,服务好!叫左个high tea set, 薯蓉烟三文鱼个酥皮好酥,个馅都ok。黑松露菌鹅肝酱,配埋片青瓜仔好青新丫。英式松饼中间夹左柚子酱唔错唔错。意式肉丸好有口感,重牛肉味。吉列鸡柳三文治啲鸡都唔un,有鱼肉的口感,也不错个酒我就唔识欣赏喇,12.5%, 苦!(本人其实只爱甜酒另加3个tea set。#猪仔脾#份量好细,但个味ok。#香肠盘#沙律同薯条好食,但啲肠就好似用粉整咁,入口好粉,无肉的弹牙口感,no gd#三文鱼三文治#一碟有4件,都大大件的。我觉得应该叫多士,唔系三文治。块鱼好大块,呢个抵食。而且味道都ok,不过就食唔出佢啲芥末蜜糖汁味。见到个餐牌有黑猪扒,好想再来试丫,因为气氛几好。不过呢间的切饼费就好贵,要成一嚿水
个酒我就唔识欣赏喇,12.5%, 苦!(本人其实只爱甜酒
另加3个tea set。#猪仔脾#份量好细,但个味ok。
见到个餐牌有黑猪扒,好想再来试丫,因为气氛几好。
不过呢间的切饼费就好贵,要成一嚿水