4天前 0 浏览
环境优雅,地方清静的西餐厅,享用美食兼闲聊倾偈,此地极之理想!讲紧黄竹坑South side的Bivacco🐔Fajitas Chicken $170鸡肉法吉塔烤鸡块松软易咬有阵阵鸡香,加上洋葱🧅三色椒做配菜,用墨西哥薄饼卷夹一齐咬,软硬兼施,其味无穷。仲有3只酱料任君点择:🍅莎莎酱+🥑鳄梨(牛油果)酱+🥛酸奶油。可以轮流试吓不同酱料唔同味道👅。🐙Linguine Vongole $145大蒜蛤蜊墨鱼汁意粉大大只蛤蜊(大蚬)鲜味满溢有阵阵海洋味道👅,色泽幽黑的意粉爽脆弹牙够干身,伴随大蒜香味,成件事确系几perfect!✌🏼🐓Signature Chicken Wings BBQ Sauce 招牌鸡中翼 $88鸡翼以甜酸酱腌泡,好入味咬落啖啖肉。可能我哋摊冻咗,如果热番啲仲香脆!Order咗2杯无酒精嘅Mocktail,都好清新香甜亦醒胃。👍👍整体而言,我们都感到很满足!🫶🏼🫶🏼#bivacco2024#southside#southsodecafe#southsiderestaurant
大蚬(蛤蜊)大大只好新鲜

🐔Fajitas Chicken $170
鸡肉法吉塔

🐙Linguine Vongole $145
大蒜蛤蜊墨鱼汁意粉

整体而言,我们都感到很满足!🫶🏼🫶🏼

#bivacco2024
#southside