2017-07-14
朋友先前经过见到任饮任食四部曲觉得吸引 约齐一班朋友试一试 一行8人 8人都食到气愤1-冷气严重不足加滴水一开头 店员安排左一个8人位置 但一坐低已经feel到个阵热气涌埋黎 加上坐位上冷气机劲滴水 最后要求换位 但另一个位都系冇冷气 想问冇冷气点做火锅店2-上菜劲慢第3 part既芝士鸡煲 连第4 part既火锅汤底都黎埋 三催四请下先有 但食完鸡煲 d火锅配料一直都唔黎 留意返 一早交左点菜纸俾店员&两个火锅都滚到冇哂水要加汤 认真 第一次打边炉未落野食已经要加汤3-汤底得个咸字火锅 要左四川番茄&粟米猪骨一个字 「咸」4-等好耐先有野食仲要突然埋黎话够时赶人走一开始都冇remind过可以食到几点几分 头段等鸡煲等火锅配料等到燥浪费左大半个钟有多 突然食食下 女店员拎张单黎话埋单够钟 朋友A同女店员解释返因为等候食物多时可否补时 女店员冇回应走开左 其后过黎讲左句「俾返20分钟你地啰」想讲女店员态度由叫我地埋单开始已经劲恶劣 嘴藐藐其实知道$158任食唔应该奢求有咩service但未至于要差成咁样 差到忍唔住要写食评可想而知情况有几worst 唔会再食 NEVER。
1-冷气严重不足加滴水
2-上菜劲慢
3-汤底得个咸字
火锅 要左四川番茄&粟米猪骨
一个字 「咸」
4-等好耐先有野食仲要突然埋黎话够时赶人走
其实知道$158任食唔应该奢求有咩service
但未至于要差成咁样 差到忍唔住要写食评
可想而知情况有几worst 唔会再食 NEVER。