2015-09-21 7634 浏览
本身想食另一间粥底火锅既(咩咩工房),不过打左果边个电话好多次都冇人听,唯有食依间。book左9:30都有排等,阿姐话book同一个时间但先到既就可以入去先,咁我地系依个时间第三班到既人。原来有两个舖位,佢带我地同其他人去另一个舖位,不过未执枱等等,我地咪企出餐厅外等。此时,有人入左去问野,仲坐底埋,佢地迟过我地黎竟然早过我地有位,佢地食紧我地都仲未有位,安排好混乱! 坐底之后,有个侍应成日周围问人book位留贵姓,问一次咪够啰,点解问完又问,我地姓咩真系咁重要?价钱都系睇headcount ga la!  食物系新鲜,虾同赖尿虾仲生猛既,即系要亲手睇住佢渌死 ,海鲜冇咩味,一定要点汁。油炸鬼未渌已经淋晒,鱼最鲜甜,其余正路。不过服务差到喊,一定冇encore !!

食物系新鲜,虾同赖尿虾仲生猛既,即系要亲手睇住佢渌死

不过服务差到喊,一定冇encore !!

2015-08-20