餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2017-12-21 423 浏览
今晚好夜先收工,路德围好多食肆都收左,见到云桂香未收就入去买个外卖,宵夜时间要等好耐先拎到个外卖,终于有得食,好开心咁拎个外卖返屋企~好可惜个外卖胶袋太薄,我未返到屋企个胶袋就就穿左(10分钟都唔够),个发泡胶盒跌左出黎,米线掉到一地都系,好彩闪得快,如果唔系就成身都系,咁我就冇得食~所以我评论唔到食物既质素,只系评论到佢个胶宵夜时间要等好耐个外卖袋太薄,好快就穿左,米线掉到一地都系,冇得食!以后都唔帮衬袋既质素~好差劣!好想问下有冇人试过好似我咁?我以后都唔再帮衬佢买外卖!
个外卖袋太薄,好快就穿左,米线掉到一地都系,冇得食!
以后都唔帮衬袋既质素~好差劣!好想问下有冇人试过好似我咁?
我以后都唔再帮衬佢买外卖!
2017-12-20
15 分钟 (外卖自取)
$40 (宵夜)