2018-05-06 175 浏览
本来已经delete左openrice个app,因为成日弹app,都要download返落黎写comment就知呢间野有几吾掂。我从未写过食评,因为好既吾想甘多人知(自私的香港人),衰既咪食一次以后吾食,佢都迟早会接埋。阿妈吾知点解钟意食呢间,我宁愿正正经经去酒楼叫只龙虾。食物吾好食都算,4大1小1千吾洗系好平,所以吾讲蛏子吾新鲜呢d废话。个service 真系同澳牛有得比。食完蛏子叫个部长换碟佢当听吾到,再叫个待应,佢拿少左一只新碟,系咪有鬼眼睇吾到我地其中一个?叫甜品,ok你觉得我cheap两个人share一碟问你拿多只dessert spoon,我认我cheap lor,叫左两次。跟住我阿妈话想试一啖,我叫佢抹一抹我用过既dessert spoon,佢又叫部长俾多只dessert spoon,个部长话:「吓,又要」俾左只汤匙....吓我果旧系蕃薯蓉唧到雪糕甘shape,个汤匙甘厚实好易食到啦。真系十分耐无系一间正规餐厅甘俾人对待过,长知识。

真系十分耐无系一间正规餐厅甘俾人对待过,长知识。