2011-10-08 1049 浏览
挂住 Mr. Big 嘅招牌炸鸡, 又想试下惹味香烧鸡, 好在佢地个餐饮可以转鸡啫 轻松套餐 $102 - 普通批一个鱼味无穷(千岛酱)配料有菠萝、烟肉、粟米、吞拿鱼, 后悔要左薄批 薄批的口感系硬及韧啰...- 意粉/焗饭/炸鸡或香烧鸡三件/小食( 任选一款 )要左惹味香烧鸡3件一攞起就闻有阵腥味, 都照食啦, 味道一啲都唔惹味, 事实上系痛0乜味,咬开件鸡一半就见有红卜卜的血跑出来 点 食 呀... - 饮品两罐/餐汤两碗/蒜蓉包一客( 任选一款 )转左要招牌炸鸡2件啲炸鸡皮已经淋晒, 同上次比较, 完全系二回事, 上次的香脆可口, 调味一流, 今次系淋的炸皮及冇乜味的招牌炸鸡食完半小时内, 不停溂口, 仲有阵阵的腥臭味系口腔内, 呢种回味无穷我唔要呀味道:差差差差差差差差差差环境:系屋企食, 环境当然一流啦 服务:接电话及速递的人都冇话特别好, 又冇话差嘅卫生:系屋企食, 卫生当然GOOD啦 抵食: 三件"血腥"惹味香烧鸡, 二件淋淋皮的"炸"鸡, 一个韧韧的Pizza失.望......失.望......超.级.失.望.

轻松套餐 $102

- 普通批一个
薄批的口感系硬及韧啰...

- 意粉/焗饭/炸鸡或香烧鸡三件/小食( 任选一款 )
要左惹味香烧鸡3件
点 食 呀...

- 饮品两罐/餐汤两碗/蒜蓉包一客( 任选一款 )
转左要招牌炸鸡2件

我唔要呀

味道:差

环境:系屋企食, 环境当然一流啦

服务:接电话及速递的人都冇话特别好, 又冇话差嘅

卫生:系屋企食, 卫生当然GOOD啦

失.望......失.望......超.级.失.望.
45 分钟 (外卖送餐)