2024-11-15
放工约咗好姊妹晚饭预先卜咗枱就唔怕要等位可能系平晚关系人流不算太多可以有张阔落啲嘅枱用膳拣咗个鸡胸喇沙意粉当店员送餐来时已闻到好香嘅喇沙味配料有鸡胸片、菇仔、红椒丝、芦笋略嫌鸡胸有点干和硬之外其实个意粉味道几好食带点香辣嘅味道好惹味和开胃喜欢粉个硬度刚好带点𡁻劲招牌Boundless 和牛Burger 配薯条$123汉堡牛选了medium 来到真系带点粉嫩红没整到过熟Keep 到淡淡的烤牛味道配菜有紫洋葱、烟肉、罗马生菜、酸菜、芝士整体好食薯条系粗身啲嘅薯条炸得松脆食晒甜品例牌点了dirty tiramisu $58一如既往嘅好味饮品选了matcha latte $46叫咗少甜饮到绿茶味重但撞奶后嘅香滑饮晒都唔会觉得好饱济平晚9:15pm要close 所以想倾偈嘅朋友要注意吓了@boundlesscoffeehk #boundlessbyreaction #hk #hkfoodies #tsuenwan #tsuenwanfood #food #CHUZZZTASTYJOURNEY #wagyubeef #burger #friedfries #speghetti #matchalat
预先卜咗枱就唔怕要等位
可能系平晚关系
人流不算太多
可以有张阔落啲嘅枱用膳
拣咗个鸡胸喇沙意粉
当店员送餐来时已闻到好香嘅喇沙味
配料有鸡胸片、菇仔、红椒丝、芦笋
略嫌鸡胸有点干和硬之外
汉堡牛选了medium
来到真系带点粉嫩红
没整到过熟
Keep 到淡淡的烤牛味道
配菜有紫洋葱、烟肉、罗马生菜、酸菜、芝士
整体好食
饮晒都唔会觉得好饱济
平晚9:15pm要close
所以想倾偈嘅朋友要注意吓了
@boundlesscoffeehk
#wagyubeef #burger #friedfries #speghetti #matchalatte #tiramisu #yummy #openrice #gracechuma