部屋咖啡室

homemadecafe
2024-11-27 570 浏览
如果想一班人喺旺角一个咁就脚嘅地方聚一聚,净系食餐饭,又嫌时间过得太快,呢间Cafe俾到你一班人嘅空间,而且全部都系梳化。最重要嘅系除咗嘢食之外,Cafe仲提供好多body俾你选择,真系可以喺度玩成晚。同朋友好耐冇见,我哋坐咗都几耐。order一个Cambo套餐包括一个10吋pizza,一个小食蟹饼,同埋一个意粉,仲有两款嘢饮。个Pizza同埋意粉喺餐牌上有你拣。西西里pizza呢个pizza𠮶边完全唔似面包,所以我系食晒嘅😂成个Pizza嘅芝士味都好浓香辣虎虾海鲜意粉意粉都唔细碟,个酱汁几好味。炸蟹饼樽仔奶茶系台式奶茶嘅口味,比预期中系更加好饮,而且甜度适中,一定比手摇更低糖。养生花茶绝对落足料食壶茶咁大杯都非常之够味,虽然要加钱,但绝对抵饮!

西西里pizza

香辣虎虾海鲜意粉
意粉都唔细碟,个酱汁几好味。

炸蟹饼

樽仔奶茶