放工想轻松下,同朋友去咗间board game cafe ,餐厅环境整洁,啲game堆满左两个柜劲多款色选择。餐厅老板好友善,幽默健谈,忙送餐整野食同时,仲会抽空推介同教我地玩game,𠮶日同fd学识左玩好多款桌游🙈-拿破伦肉酱烟鸭胸螺丝粉 $138除咗board game齐全,餐厅食物都好高质,拿破伦肉酱配螺丝粉好香口同入味,甜甜酸酸食落开胃野味,至于烟鸭胸肉质嫩口,味道微甜有啲蜜糖味,螺丝粉仲加左好多菇片。-卡邦尼烟三文鱼意粉 $139烟三文鱼又多又大片,卡邦尼意粉好creamy,味道唔算浓,食落酱汁似系有薯仔蓉煮,同样意粉都加左好多杏鲍菇片,令到口感更丰富。-芒果沙冰 +$12老板推荐~沙冰系新鲜芒果打成,饮落芒果味好浓,口感顺滑香甜。-士多啤梨奶昔 +$18奶昔香滑,味道微甜,颜色粉红好打卡。-🌟我去𠮶日见餐厅系满座嫁,所以记得要”电话预约”!!!
拿破伦肉酱烟鸭胸螺丝粉 $138
卡邦尼烟三文鱼意粉 $139
芒果沙冰 +$12
士多啤梨奶昔 +$18
奶昔香滑,味道微甜,颜色粉红好打卡。
🌟我去𠮶日见餐厅系满座嫁,所以记得要”电话预约”!!!
卡邦尼烟三文鱼意粉
拿破伦肉酱烟鸭胸螺丝粉