Booking超full嘅高质西餐厅!————————————————-就算我哋系平日夜晚去都劲多人等位!大家去一定要book位Mediterranean Salad 入面有好多苹果片、芝士碎同合桃碎,芝士碎咸咸地捞埋啲菜好好食!加埋啲苹果片几开胃几fresh!Octopus Salad八爪鱼份量都唔少~有咬口得黎唔会好韧!配埋蕃茄、橄榄、火箭菜,酸酸地几开胃,上面淋咗啲橄榄油,不过唔会太油!Farfalle Prawns and Pesto 一开始啲虾同煲呔粉一样色我仲谂紧啲虾去咗边🤣点知一咬就食到一嚿好弹牙咸咸地海鲜味好重嘅嘢先醒觉原来佢哋一样色🤣煲呔粉都好弹牙好有咬口!好食!Tangliolini Truffle想食好耐!上面有新鲜刨出嚟嘅松露!香到傻!意大利面食落好香蛋味而且面嘅质地好弹牙唔会好淋(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)夹埋少少嘅忌廉汁已经劲好食!唔会好似平时啲忌廉意粉咁腻!冇失望!!!Tiramisu 同样系期待咗好耐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)本身睇相以为好细杯原来都唔细~cream嘅比例会多啲~食落好creamy好好味~酒味同咖啡味都食到!唔会抢过对方风头!好好食呜呜
Booking超full嘅高质西餐厅!
————————————————-
就算我哋系平日夜晚去都劲多人等位!大家去一定要book位