2022-04-30
2022.04.28 When you feel boring 🥱 Go to boring ?!⬅️因为有好多美食😋包保食完都会觉得有时boring 都可以系一件美好事情😚两个人今次食左晚市精选套餐(A+B+S)🍽再加少少钱💰饮特饮🍹埋单都只系三百头😲好化算A.可以系6个主菜入面拣,有唔同既意大利🇮🇹饭/意粉😝今次拣左冬荫功虎虾意大利饭,因为唔系到到都有!而冬荫功果种酸辣度调配得好好,超开胃!而虎虾虽然得一只,但系超大只同新鲜!而饭既软硬度亦刚好👍🏻B.可以系9个主菜入面拣,除左有意大利🇮🇹饭/意粉,亦有羊架、西冷、比贝鱼等选择💁🏻♀️我就拣左木鱼汤蚬肉意大利粉🥣蚬肉份量多新鲜又无沙✌🏻而汤底超浓味!加上弹牙既意大利粉确实不错👏🏻S.而小食有8款选择💁🏻♀️今次拣左白酒煮青口!同样系好入味!青口新鲜又大只!有5只🤟🏻餐饮补钱拣左热情果梳打🍹同荔枝芦荟沙冰🧊因为天气开始热🥵要抖下心凉!两杯都系清爽带甜🤣好畅快!埋单果时职员仲话过两星期餐厅各分店会换新餐牌!到时又可以再黎发掘新惊喜👅
When you feel boring 🥱
Go to boring ?!⬅️
A.可以系6个主菜入面拣,有唔同既意大利🇮🇹饭/意粉😝
我就拣左木鱼汤蚬肉意大利粉🥣
S.而小食有8款选择💁🏻♀️今次拣左白酒煮青口!
同样系好入味!青口新鲜又大只!有5只🤟🏻