今日Boxing Day难得有假期约咗好友一齐过海行吓原本谂住食另一间现时好hit嘅雪糕🍦点知卖晒得返puff 同cheese cake 于是唯有再起附近睇吓有冇其他雪糕店点知行行吓就见到呢间喇有得试味就一于试店员推介嘅味道👅小编试晒店员大推嘅三款味道Onde Onde 系班兰介央麻薯深深被呢个味吸引🤩班兰味好香好出带点椰子香仲要唔系好甜更有mochi mix埋无论味道口感都超系我杯茶另一个味拣咗开心果因为佢真系食到啖啖浓烈嘅开心果味仲有好多开心果果仁呢个比班兰果款更唔甜店员话呢个系100%用开心果仁打岀来所以做到啖啖都好rich小编仲试埋hazelnut 其实都同样好好食榛子味好岀仲带有焦糖味又有nut 𡁻但最后因为杯雪糕size 都大所以三选二今次无试佢icecream sandwich 下次再试其他味道先好好食😋美中不足系佢今日堂食个scan qr code system 有bug 所以我哋由堂食转左而落去买take away @icecreamcookieco.hk #icecreamandcookieco #hk #hkfoodies #central #yummy #ice
今日Boxing Day
下次再试其他味道先
好好食😋
所以我哋由堂食转左而落去买take away

@icecreamcookieco.hk

#icecreamandcookieco #hk #hkfoodies #central #yummy #icecream #pistacchio #ondeonde #mochi #香港 #中环 #雪糕 #班兰雪糕 #开心果 #CHUZZZTASTYJOURNEY #gracechuma #eateateat
2024-12-26
  • Onde  Onde