2022-01-03 2215 浏览
早排圣诞🎄去左依间东涌庆祝,小编觉得不错,而且又望到海景,坐出面枱仲有好靓嘅打卡位,可以望到飞机起飞降落,迟d情人节大家都可以考虑下佢地个brunch ,只有甜品先系任食,好适合情侣或者闺蜜,可以望住个海景一齐倾吓计慢慢食😊,又唔似Buffett 咁样好多人出出入入😂😂😂,而且职员服务都好好,好主动介绍餐牌上面嘅item虽然佢系set嘅形式,但系份量都好多,我哋两个人食咗海鲜塔+前菜之后,其实都好饱🤣,之后主菜我哋推荐bone in Rib-eye steak , 牛扒好有浓牛味,而且好Juice,亦都冇overcook 嘅情况,每人都可以分到三件左右,其实都已经好饱,跟住之后就再去甜品枱,食下芝士&蛋糕,饮下咖啡咁😊小编当日都12点到,不过唔知点解,慢慢食食下都已经四点左右,之后就搭shuttle bus 去东涌站,再去行outlet🤣, 依家好多国际品牌,亦都有啲好贴地嘅品牌,食完好西之后,要行下shopping下😜,咁就完左一日😝