2017-07-12
经过无数次Bread Espresso都未入去食过,每次只系见到好多人排队或者写住系沽清,上两个礼拜睇完介绍,的起心肝早啲嚟。今日我哋为咗每日三点出既限定「招牌法式吐司」两点半就来到,又热又晒门口有其他野食既菜单今次来的目的系法式吐司,所以我哋冇叫其他野佢写住进行清洁,其实原来已经可以入去坐,因为我哋50分先返转头,已经坐得七七八八。呢几张系我哋30分嘅时候影,估唔到50分返嚟就座无虚席。旁边嘅面包都见唔少人特登过嚟买,今次我哋冇试,留下次吧准时三点正,所有人去排队落单,我哋点嘅系法式吐司,竟然有薄荷朱古力加$14都要一试大家一齐等待左5分钟,陆陆续续为每一台送上热辣辣嘅法式吐司。真系好热辣辣,侍应好细心同每位客人讲小心热啊唔好掂到,介绍先食原味,亦可以到柜台拎蜜糖加埋一齐食。今次chichi我好听话甘照住食,包边烟烟银银中间松软松软有唔同嘅口感。之后梗系要加蜜糖食,值得一赞蜜糖绝对唔系沟水𠮶啲,因为真系好香蜂蜜味,食出另一种风味。本身唔系好钟意食甜既我,同友人好快就将佢消灭左薄荷朱古力有点失望,薄荷/朱古力两者嘅味道比较淡,或者下次会试下咖啡 饮品水准好有进步空间如果只叫吐司68蚊
门口有其他野食既菜单
今次来的目的系法式吐司,所以我哋冇叫其他野
。
本身唔系好钟意食甜既我,同友人好快就将佢消灭左
薄荷朱古力
有点失望,薄荷/朱古力两者嘅味道比较淡,或者下次会试下咖啡
饮品水准好有进步空间
如果只叫吐司68蚊 抵食好多铺入面有水提供